Huawei Horloge GT3 Pro Titanium met grijs leren bandje review

Controleer ook

Lifestyle

Elisabeth Fontaine
Elisabeth Fontainehttps://efpa.be/
Hallo, ik ben Elisabeth Fontaine, ik doe al 20 jaar aan wet van aantrekking, yoga, chakra en onderbewustzijnswerk. Ik heb een gecertificeerde eerstegraads Reikicursus afgerond. Omdat ik de mogelijkheden in onze geest met jullie wil delen, ben ik de blog efpa.be begonnen, waar ik artikels schrijf over mijn activiteiten en vaardigheden. Ik geloof dat iedereen het recht heeft om de kwaliteit van zijn leven te verbeteren en daarom maak ik gidsen over manifestatie, gezondheid, de kracht van de menselijke geest en leefstijladviezen. Ik ben ervan overtuigd dat je hier veel aantrekkelijke en waardevolle inhoud voor jezelf zult vinden, waarmee je naar het hoogste niveau van je potentieel kunt stijgen. Ik nodig je uit om efpa.be te lezen en je leven te veranderen. De wet van de aantrekkingskracht werkt echt!

De Huawei Watch GT 3 Pro Titanium met Grijze Leren Band is een stijlvolle nieuwe toevoeging aan de Huawei horlogelijn. Het waterdichte en stijlvolle ontwerp geeft het de analoge look van een horloge. Deze smartwatch biedt het beste van twee werelden, een geavanceerd digitaal horloge en een klassieke analoge look. Lees verder voor meer informatie. Hieronder staan de belangrijkste kenmerken die je moet weten als je een smartwatch kiest.

Waterbestendigheid

De Huawei Watch GT3 Pro is uitgerust met een verbeterd hartslag- en ECG-monitoringsysteem. Hij is waterbestendig tot 30 meter en je kunt er vrij mee duiken. Huawei zegt dat de batterij tot twee weken meegaat als je hem dagelijks draagt. De ECG-functie is ook indrukwekkend. Maar de meest indrukwekkende functie is misschien wel de waterbestendigheid. Deze nieuwe smartwatch is geschikt om mee te duiken en is waterdicht tot 164 meter.

De Huawei Watch 2 heeft een verbeterd hartslagcontrolesysteem. Het apparaat bevat ook een automatische hartslagmonitor en een hartslagcurve. Het horloge kan ook het zuurstofgehalte in het bloed bijhouden en heeft een ECG en ingebouwde GPS. De Huawei Watch is de ideale optie voor wie op zoek is naar een smartwatch met een geavanceerde hartslagmonitorfunctie. En het stijlvolle ontwerp zal zeker de aandacht trekken. De waterbestendigheid is een belangrijk verkoopargument.

Huawei Horloge GT3 Pro Titanium waterbestendigheid
Huawei Watch GT3 Pro Titanium waterbestendigheid

Roestvrijstalen behuizing

De Huawei Watch GT3 pro is een van de meest duurzame wearables op de markt. De roestvrijstalen behuizing is bestand tegen slijtage. De levensduur van de batterij is indrukwekkend, waardoor hij veertien dagen meegaat bij normaal gebruik en acht dagen bij intensief gebruik. Het bedrijf heeft ook de oplaadsnelheid van het horloge met 30% verhoogd.

De roestvrijstalen kast van 43 mm is geschikt voor vele polsmaten. Het is geschikt voor zwemmen in zwembaden en open water. Dit model is zelfs bestand tegen strenge kou zonder onderhoud. De Huawei Watch GT3 Pro is de perfecte investering voor je portemonnee.

Het strakke ontwerp van de Huawei horloge gt 3 pro misstaat niet om je pols. Het horloge is water- en stofbestendig volgens IP68, heeft een waterdichtheid van 50 meter en een gestroomlijnd ontwerp. Het horloge heeft ook een aantal interessante functies, zoals een tilt-to-wake functie en een speciaal alternatief always-on display.

De Huawei Watch GT 3 Pro heeft een opvallende stijl en is verkrijgbaar in titanium en keramiek. Het saffierglas en de keramische achterkant zijn van hoge kwaliteit. Het display heeft een afgerond AMOLED-scherm en een pixeldichtheid van 326 ppi. Het heeft ook een leren band, die verkrijgbaar is in zwart of bruin. Het slanke en elegante ontwerp maakt het een geweldige keuze voor elke persoon.

Ondersteuning voor meer dan 100 trainingsmodi

De Huawei Watch GT3 Pro is een smartwatch van de volgende generatie met veel nieuwe functies voor het bijhouden van je gezondheid. Het horloge is waterbestendig tot 30 meter en wordt geleverd in twee prachtige designs, keramiek en titanium. De nieuwe interface biedt ondersteuning voor meer dan 100 trainingsmodi en TruSeen 5.0+ technologie, die de hartslag bijhoudt. Het horloge houdt ook de hartslag bij en helpt je om topfit te blijven.

De Huawei Watch GT3 Pro heeft een hoogwaardig AMOLED-scherm met een resolutie van 466×466 pixels. Het heeft een roterende kroon aan de rechterkant van het horloge en een speciale knop voor het bijhouden van je training. Het scherm is ook verrassend levendig, het meet 1,32 inch met een pixeldichtheid van 326 pixels per inch. Het scherm is zowel binnen als buiten leesbaar en de resolutie is gelijk aan of hoger dan die van zijn titanium tegenhanger.

Het is een solide alternatief voor de GT3 Pro smartwatches. Het presteert hetzelfde als de GT3, maar heeft een stijlvol keramisch en titanium ontwerp en toekomstige ECG-ondersteuning. Beide horloges zullen in de toekomst waarschijnlijk extra smartwatches krijgen. In de tussentijd is de Huawei Watch GT3 Pro een uitstekende keuze voor fitnessbewuste personen.

Voor muziekliefhebbers heeft de Huawei Watch GT3 Pro een ingebouwde muziekspeler. Het heeft een MP3-speler waarmee je nummers van je telefoon kunt streamen naar de muziekspeler van het horloge. Een andere bonus is de telefoonconnectiviteit. Dankzij de ingebouwde camera kun je zelfs telefoongesprekken aannemen op het horloge. Je kunt een telefoontje aannemen terwijl je aan het sporten bent. De Huawei Watch GT3 Pro biedt ook meer dan 4.000 muziekgenres.

Batterijlevensduur

De batterijduur van de Huawei Watch GT3 Pro is goed, ondanks het relatief bescheiden scherm. Het apparaat werkt soepel en biedt goede prestaties, en het weelderige ontwerp en de fatsoenlijke fitness-trackingmogelijkheden zijn een pluspunt.

Huawei Watch GT3 Pro Titanium batterijduur
Gebruiksduur batterij Huawei Watch GT3 Pro Titanium

Software

De Huawei Watch GT3 Pro is een smartwatch die je kunt gebruiken om je gezondheid bij te houden. Dit apparaat wordt aangedreven door TruSeen 5.0+ software voor gezondheidsbeheer. Het wordt geleverd met nieuwe en verbeterde sensoren, zoals volledige ECG-analyse via een aan de zijkant gemonteerde elektrode, SpO2-monitoring gedurende de hele dag en meer. De software voor de GT3 Pro is eenvoudig te gebruiken en kan worden gebruikt voor verschillende gezondheidsgerelateerde taken, zoals slaapmonitoring.

Het horloge kan bijna elke fysieke activiteit bijhouden, inclusief hardlopen en fietsen. Het biedt nauwkeurige GPS-gegevens en kan zelfs hartslag en huidtemperatuur bijhouden. Dynamische tracking maakt een video van je trainingsvoortgang, inclusief herkenningspunten. Je kunt zelfs foto’s toevoegen aan de video. Deze kun je vervolgens bewerken op je smartphone en delen op sociale media.

Huawei Watch GT 3 Pro maakt gebruik van een sensor genaamd TruSeen 5.0. Deze optische sensortechnologie stelt de wearable in staat om continu je hartslag te controleren en SpO2 metingen te doen. Het kan ook gezondheidsrisico’s voor het hart detecteren, zoals voortijdige ventriculaire en atriale slagen.

- Reclame -
- Reclame -

Recente publicaties:

- Reclame -

Meer vergelijkbare artikelen:

- Reclame -