Koninginnengelei, wat het is en welke eigenschappen het heeft

Controleer ook

Lifestyle

Elisabeth Fontaine
Elisabeth Fontainehttps://efpa.be/
Hallo, ik ben Elisabeth Fontaine, ik doe al 20 jaar aan wet van aantrekking, yoga, chakra en onderbewustzijnswerk. Ik heb een gecertificeerde eerstegraads Reikicursus afgerond. Omdat ik de mogelijkheden in onze geest met jullie wil delen, ben ik de blog efpa.be begonnen, waar ik artikels schrijf over mijn activiteiten en vaardigheden. Ik geloof dat iedereen het recht heeft om de kwaliteit van zijn leven te verbeteren en daarom maak ik gidsen over manifestatie, gezondheid, de kracht van de menselijke geest en leefstijladviezen. Ik ben ervan overtuigd dat je hier veel aantrekkelijke en waardevolle inhoud voor jezelf zult vinden, waarmee je naar het hoogste niveau van je potentieel kunt stijgen. Ik nodig je uit om efpa.be te lezen en je leven te veranderen. De wet van de aantrekkingskracht werkt echt!

Heb je moeite om tekorten aan vitaminen, mineralen, enzymen en aminozuren aan te vullen? Je kunt alles aanvullen met één wonderformule.

Heb je het geheim van gezond leven en levenslange energie al geleerd?

Zo niet, dan is dit je kans om een van de meest natuurlijke manieren te leren om je gezondheid in vele aspecten van je leven te verbeteren. Eerst en vooral zul je je immuunsysteem een boost kunnen geven, dankzij de eigenschappen van de gepresenteerde voedingsstof. Als je een dieet volgt dat arm is aan vitaminen en mineralen, kun je heel eenvoudig het tekort aan ten minste enkele stoffen aanvullen. Dit is allemaal te danken aan koninginnengelei, dat is verrijkt met verschillende ingrediënten. Lees zeker over de voordelen, zodat je kunt genieten van een goede gezondheid en ziektes kunt vergeten.

Leer meer over koninginnengelei
Leer koninginnengelei kennen

Heb je de geweldige eigenschappen van koninginnengelei al ontdekt?

Je kunt er bijna koninklijke vruchten van plukken. Het wordt gemaakt door jonge bijen, de zogenaamde voedsterbijen. Het bevat een onuitputtelijke reeks ingrediënten en waarden die al sinds de oudste tijden in de volksgeneeskunde worden gebruikt. Koninginnengelei is verrijkt met natuurlijke vitaminen: B-vitaminen, retinol, vitamine D, vitamine E, vitamine C, verschillende enzymen en ongeveer 18 aminozuren. Je kunt er een heleboel mineralen en antibacteriële stoffen doorheen gooien. Ben je misschien een vergelijkbare stof tegengekomen die zo’n breed scala aan eigenschappen bezit? Het is moeilijk om een even waardevolle voedingsstof in de natuur te vinden die zo’n groot aantal vitamines heeft en ook andere ingrediënten bevat die nodig zijn voor het leven.

Heb je misschien ontdekt met welke geweldige eigenschappen koninginnengelei is verrijkt?
Heb je misschien ontdekt met welke geweldige eigenschappen koninginnengelei is verrijkt?

Je moet weten dat koninginnengelei wordt gegeten door het hoofd van alle bijen, daarom leeft ze 40 keer langer dan normale bijen, geloof het of niet, maar ze verzamelt elke dag duizenden eitjes. Gebruik koninginnengelei om je immuunsysteem te stimuleren, je uiterlijk te verbeteren, je lichaam te verjongen, je lever te versterken en je gezondheid voor jaren te behouden. Je kunt koninginnebrij het beste gebruiken als je je zwak en depressief voelt en een probleem hebt met de immuniteit van je lichaam. Dit betekent echter niet dat als je dergelijke symptomen niet ervaart, je geen baat kunt hebben bij het gebruik ervan in je dieet. Er zijn verschillende kruidenpreparaten die het in hun formulering bevatten. Een enkele tablet kan de behoefte van zo’n grote groep voedingsstoffen aanvullen.

- Reclame -
- Reclame -

Recente publicaties:

- Reclame -

Meer vergelijkbare artikelen:

- Reclame -