Hoe verhoog je je immuniteit? Leer meer over natuurlijke methoden!

Controleer ook

Lifestyle

Elisabeth Fontaine
Elisabeth Fontainehttps://efpa.be/
Hallo, ik ben Elisabeth Fontaine, ik doe al 20 jaar aan wet van aantrekking, yoga, chakra en onderbewustzijnswerk. Ik heb een gecertificeerde eerstegraads Reikicursus afgerond. Omdat ik de mogelijkheden in onze geest met jullie wil delen, ben ik de blog efpa.be begonnen, waar ik artikels schrijf over mijn activiteiten en vaardigheden. Ik geloof dat iedereen het recht heeft om de kwaliteit van zijn leven te verbeteren en daarom maak ik gidsen over manifestatie, gezondheid, de kracht van de menselijke geest en leefstijladviezen. Ik ben ervan overtuigd dat je hier veel aantrekkelijke en waardevolle inhoud voor jezelf zult vinden, waarmee je naar het hoogste niveau van je potentieel kunt stijgen. Ik nodig je uit om efpa.be te lezen en je leven te veranderen. De wet van de aantrekkingskracht werkt echt!

Het menselijk lichaam wordt elke dag blootgesteld aan vele testen van uithoudingsvermogen. De immuniteit van het lichaam wordt blootgesteld aan talloze aanvallen van virussen, bacteriën en schimmels, waardoor we ziektesymptomen ontwikkelen.

Er zijn periodes in iemands leven waarin we oververmoeid en verzwakt zijn. Zulke periodes zijn ideaal voor het lichaam om geïnfecteerd te raken door virussen, bacteriën en schimmels die leiden tot microben. De periode waarin we het meest worden blootgesteld aan verkoudheid en griep is ongetwijfeld de herfst en winter. De vraag die in deze tijd opkomt is “hoe kunnen we de immuniteit van ons lichaam versterken zodat we niet onnodig ziek worden?”. Een van de redenen waarom we vaak ziek worden, is juist de verzwakking van het immuunsysteem door het gebruik van antibiotica en farmaceutische medicijnen om onszelf te genezen tijdens de griep. Het is alleen maar natuurlijk dat zo’n actie onze immuniteit verzwakt, dus ik zal proberen je manieren te geven om je immuniteit te verhogen die volledig natuurlijk en veilig voor je gezondheid zijn.

Ontdek hoe je je immuniteit verhoogt
Ontdek hoe je je immuniteit kunt verhogen

Het lichaam heeft een aangeboren vermogen om zichzelf te verdedigen. Het is in staat om te reageren op micro-organismen en vernietigt virussen zodat ze niet kunnen binnendringen. Het is belangrijk om te onthouden dat 80% van de immuuncellen zich in de darmen bevindt. Hieruit volgt dat een schone en gezonde darm ervoor zorgt dat ons immuunsysteem in goede conditie is. Iedereen zou van tijd tot tijd zijn darmen moeten reinigen, wat niet alleen een grote invloed heeft op de immuniteit van het lichaam.

Huismiddeltjes en oefeningen, zoals Kundalini Yoga, helpen om de immuniteit te verhogen. Natuurlijke knoflook, dat het immuunsysteem versterkt en een antibacteriële werking heeft, zal zeker bijdragen aan het versterken van de immuniteit. Een ingrediënt dat zeker aanwezig zou moeten zijn in tijden van woedende virussen is koninginnengelei. Je zou lang kunnen schrijven over de eigenschappen ervan, want het heeft een rijke samenstelling. Dit ingrediënt is te danken aan de jonge bijen die koninginnengelei aan de bijenkoningin geven. Daardoor leeft ze veel langer dan een gewone werkbij. Het bevat onder andere B-vitamines, vitamine C, vitamine E, vitamine D, aminozuren en andere waardevolle ingrediënten.

Wilt u weten hoe u uw immuniteit kunt verhogen?
Ontdekken hoe je je immuniteit verhoogt?

Een ander voorbeeld zijn uien, die ook in grote hoeveelheden en altijd rauw moeten worden gegeten. Yoghurt en kefirs in het dieet zullen helpen om de bacteriële flora in de darmen weer op te bouwen. Deze producten kunnen eindeloos opgesomd worden. Het belangrijkste dat je moet eten is veel producten met veel vitamine C, omdat deze vitamine voornamelijk verantwoordelijk is voor een hoge immuniteit.

- Reclame -
- Reclame -

Recente publicaties:

- Reclame -

Meer vergelijkbare artikelen:

- Reclame -