Kristallen lamp sessies. De helende kracht van kristallen uit Brazilië

Controleer ook

Lifestyle

Elisabeth Fontaine
Elisabeth Fontainehttps://efpa.be/
Hallo, ik ben Elisabeth Fontaine, ik doe al 20 jaar aan wet van aantrekking, yoga, chakra en onderbewustzijnswerk. Ik heb een gecertificeerde eerstegraads Reikicursus afgerond. Omdat ik de mogelijkheden in onze geest met jullie wil delen, ben ik de blog efpa.be begonnen, waar ik artikels schrijf over mijn activiteiten en vaardigheden. Ik geloof dat iedereen het recht heeft om de kwaliteit van zijn leven te verbeteren en daarom maak ik gidsen over manifestatie, gezondheid, de kracht van de menselijke geest en leefstijladviezen. Ik ben ervan overtuigd dat je hier veel aantrekkelijke en waardevolle inhoud voor jezelf zult vinden, waarmee je naar het hoogste niveau van je potentieel kunt stijgen. Ik nodig je uit om efpa.be te lezen en je leven te veranderen. De wet van de aantrekkingskracht werkt echt!

Kristallen lampen klinken misschien een beetje mysterieus – en ze worden inderdaad geassocieerd met een zeker mysterie en mystiek. De kristallen lampen waar we het hier over hebben zijn geen lampen die aan het plafond hangen en het interieur van een kamer verlichten, maar het interieur van een persoon. We zullen het in ons artikel hebben over de kristallen die Elżbieta Schonfeld vanuit Brazilië naar Polen bracht. We nodigen je uit voor een buitengewone reis.

Abadiania een plaats van kristalkracht

Abadiania is een klein, arm stadje in het oosten van Brazilië dat wereldberoemd is geworden door genezingen die het begrip van de moderne geneeskunde en wetenschap te boven gaan. De eerste healing vond plaats in 1978, nog voordat de Inacio de Loloya House Clinic was opgericht. De genezing via een medium werd uitgevoerd door Joao de Deus, of Johannes van God, die ook de oprichter van de kliniek is. Duizenden mensen met de meest uiteenlopende ziekten bezochten dagelijks de kliniek en werden ook genezen in gevallen waarin de moderne geneeskunde machteloos stond. We hebben het hier over zowel kanker als auto-immuunziekten, handicaps en elke andere stoornis die het menselijk lichaam aantast. Het moet echter benadrukt worden dat niet alle patiënten van de kliniek genezing ervoeren zoals deze uitdrukking algemeen wordt begrepen. Talloze mensen die met een ziekte aankwamen, keerden zonder die ziekte naar huis terug. Er waren echter ook mensen die door genezingen de dood zonder angst konden ervaren. Behandelingen werden uitgevoerd door middel van spirituele en fysieke handelingen, evenals kruidengeneeskunde en, ten slotte, kristallen en, in het bijzonder, het kristallen bed. Hier moet aan toegevoegd worden dat het de ongelooflijke kracht van de kristallen in de Abadiaanse locatie was die niet alleen fysieke genezing bracht, maar ook diepe spirituele ervaringen. Naar deze buitengewone locatie wordt verwezen als een portaal tussen de fysieke en spirituele werelden. Laten we terugkeren naar het onderwerp kristallen. Wat is een kristallen bed? Het bestaat uit 7 bergkristallen, die de zeven chakra’s in het lichaam activeren en in balans brengen. De chakra’s zijn verantwoordelijk voor iemands mentale en fysieke gezondheid. Elisabeth Schonfeld, een restauranthoudster uit het toenmalige Krakau, die net als vele anderen de behoefte voelde om naar Abadiania te komen, bracht 4 jaar door in de plaats van kristalkracht. Ze was getuige van wonderen, genezingen en ervoer zelf ook fenomenen die het begrip van het rationele verstand te boven gingen. En hoewel Ela meer wist en voelde vanaf het moment dat ze geboren werd, raakte Abadiania haar tot in de tederste snaren van haar hart. En wat betekent het dat ze meer voelde en wist? We schreven over spiritueel ontwaken in Bewustzijnstherapie. Ela was al vanaf haar geboorte een bewust mens, die de wereld niet zozeer waarnam door het prisma van het lichaam, maar vooral door de geest, door het hart in plaats van het rationele verstand. Omdat het bewustzijn echter niet beperkt is, kan het nog steeds worden uitgebreid – en de manier waarop was voor Ela onder andere via kristallen.

Abadiania
Abadiania/ foto: Elisabeth Schonfeld

Kristallen lamp sessies hoe ziet het eruit?

Voordat we ingaan op hoe een kristallampsessie eruitziet, gaan we even terug naar het verhaal van Abadiania. Ela Schonfeld werd gezalfd tot Dochter van het Huis van Ignatius Loyola. Daarom kreeg ze toestemming om een bed van kristallen van Abadiania te kopen met een zegen om de mensen te dienen. Dit gaf aanleiding tot kristallen lampensessies in Polen waar Ela naar terugkeerde, zodat vandaag haar kristallen harten verlichten in het hele land. Een kristallen bed is geen bed van kristallen zoals je je zou kunnen voorstellen. Het is meestal een bed dat gebruikt wordt voor massages, waarboven lampen met 7 kristallen hangen. De patiënt, of deelnemer aan de sessie, gaat op het bed liggen, sluit zijn of haar ogen, en de lampen worden aangezet en glinsteren met 7 kleuren, waardoor de menselijke chakra’s, of energiepunten, worden geactiveerd en gesynchroniseerd:

  • Wortelchakra (rode kleur) – gelegen aan de basis van de ruggengraat, verantwoordelijk voor het gevoel van veiligheid, overlevingsinstinct.
  • Heiligbeenchakra (oranje kleur) – bevindt zich in het genitale gebied. Verantwoordelijk voor seksualiteit, schepping en vitaliteit.
  • Zonnevlechtchakra (gele kleur) – bevindt zich onder het borstbeen en wordt geassocieerd met controle, ambitie, relaties met mensen, eigenwaarde.
  • Hartchakra (groen) – bevindt zich in het hartgebied en wordt geassocieerd met liefde, emoties en vreugde.
  • Keel Chakra (blauw) – gelegen in de buurt van het strottenhoofd, verantwoordelijk voor communicatie en expressie.
  • Derde Oog Chakra (indigo) – gelegen tussen de wenkbrauwen, geassocieerd met intuïtie, perceptie en innerlijke wijsheid.
  • Kroonchakra (violette kleur) – dit hoogste punt bevindt zich boven de bovenkant van het hoofd. De kruinchakra wordt geassocieerd met verbinding met de bron, verlichting, bewustzijn.

Dit zijn natuurlijk zeer korte en basisbeschrijvingen van elk van de chakra’s. Hun functies en hun abnormale werk hebben invloed op verschillende menselijke condities en emotionele toestanden. Een sessie met kristallen lampen is er juist op gericht om ze te harmoniseren en te deblokkeren, zodat de energiestroom zuiver en ongestoord is. Sessies bij Ela duren een uur en beginnen en eindigen met het bespelen van kristallen schalen of een kristallen harp. Deze instrumenten geven een krachtig maar subtiel geluid vrij dat het proces van verdieping van de staat waarin de kristallen brengen ondersteunt. Iedereen die zo’n sessie meemaakt, kan een andere ervaring hebben. Sommigen ervaren fysieke heling, anderen spirituele – en die twee zijn diep met elkaar verbonden. Maar ongetwijfeld is er voor velen een diepgaande transformatie, een gevoel van vrede en ontspanning tijdens de sessie.

Satsang en kristalconcerten

Elisabeth Schonfeld geeft ook satsangs en concerten met kristallen schalen en kristallen harpen. De muziek wekt een aangename trance op en is een soort meditatie. Satsang is gemeenschap met de waarheid. Het is een bijeenkomst van een groep mensen waar een van hen inhoud overbrengt die niet uit zijn of haar menselijke geest komt, maar een vorm van spirituele dialoog is waarvan de bron verder gaat dan de fysieke wereld. Dit is de vorm van spirituele praktijk die Ela leidt. Het maakt niet uit hoeveel mensen deelnemen aan een satsang, de overdracht raakt de ziel van elke deelnemer, die op elk moment zijn of haar eigen meesterschap in zichzelf kan ontdekken. Iedereen vindt wat hij of zij op dat moment nodig heeft. Ela geeft ook individuele sessies, die je een intieme satsang kunt noemen. Tijdens de bijeenkomst wordt een morfisch veld – een veld van informatie – gegenereerd. Tijdens de sessie komen beelden en gevoelens naar boven en de woorden die de boodschap vormen stromen in overeenstemming met het probleem waarmee de persoon naar de sessies komt. Zelfs als ze niet zegt met welke behoefte ze komt. Alle stromende beelden en andere vormen van non-verbale communicatie worden ervaren door zowel de healer als de genezene. En hoewel alle hier beschreven gebeurtenissen mysterieus lijken, misschien naïef voor sommigen, bewijst de populariteit van kristallampensessies dat mensen, in hun fysieke dimensie, behoefte hebben aan verbinding met spirit. Ik heb deelgenomen aan elke praktijk die hier wordt beschreven en ik twijfel niet aan de buitengewone aard van deze ontmoetingen. Hieronder vind je de getuigenissen van mensen die ervoor gekozen hebben om hun ontmoetingen met kristallen en Ela te delen.

Reflecties van deelnemers aan de kristalsessies

“Mijn reis met de kristallen was een gevoel van de essentie van zijn… zonder begin en zonder einde in het absolute gevoel dat jij JIJ bent. Identiteit is weg, alle illusie is weg. Het is een moment dat eeuwig duurt. Het is een diepgaande transformatie die ik met diep vertrouwen heb omarmd. En elk van deze woorden geeft nog steeds niet het beeld weer van gevoelens en gewaarwordingen, want hoe kunnen we iets benoemen dat alle definitie te boven gaat Dit moet je zelf ervaren, je volledig overgeven en… niet storen.” – Dorothy.

“Dit kan niet beschreven worden. Iedereen voelt de kracht van kristallen op een andere manier, dus het is het beste om het zelf te ervaren. Mijn eerste avontuur met de kristallen was verbazingwekkend. Toen ik onder de kristallen lag sloeg mijn lichaam tegen het bed en verlamde het zelfs – ik kon me niet bewegen. En toen … oh zoveel aspecten. Halverwege de sessie voelde ik me alsof er een pijl dwars door mijn lichaam was gegaan, door het midden van mijn hart. Ik voelde “die pijl” nog lang na de sessie in mijn lichaam. Zes maanden later, toen ik weer onder de kristallen lag, voelde ik een grote vrede, mijn lichaam paste nog steeds in het bed en ik bevond me in een andere dimensie, omringd door veelkleurig licht, waar de ziel het lichaam had verlaten en overal en toch nergens was. Als klap op de vuurpijl Ela, een prachtig mens met een prachtig puur hart, vol liefde, kinderlijke vreugde en een innemende glimlach, gehuld in engelenklanken.” – Leeuw

“Ik heb de kracht van helende en welzijnsondersteunende sessies door middel van kristallen vele malen ervaren. Elke sessie is uniek op zichzelf. Ik kwam naar elke sessie met andere intenties. Op mijn eerste kristalreis voelde ik niet veel, dacht ik. Daarentegen bracht elke volgende een voelbare diepe ontspanning, intrigerende beelden. Er kwamen antwoorden en aanwijzingen op mijn levenspad. Ik raad iedereen aan om zichzelf de energie van een kristallampsessie en het omhullende geluid van de kristallen schalen en harp te laten ervaren. Je wordt in deze prachtige wereld geleid door Ela in mijn Beami lounge.” – Beata.

Elisabeth Schonfeld
Elisabeth Schonfeld Kristallen Lampen Sessies
kristallen
kristallen/foto: Elisabeth Schonfeld
Inacio de Loloya Huiskliniek
Inacio de Loloy’s Huiskliniek/foto: Elisabeth Schonfeld
Kristallen sessie
Kristallen sessie/ foto: Elisabeth Schonfeld
Bergkristal
Bergkristal/ foto: Elisabeth Schonfeld
Abadiania Brazilië
Abadiania Brazilië/ foto: Elisabeth Schonfeld
kristallen lampen
Kristallen lamp sessies/ foto: Elisabeth Schonfeld
kristallen bed
Kristallen lamp sessies/ foto: Elisabeth Schonfeld
Abadiania
Abadiania/ foto: Elisabeth Schonfeld
Kristallen
Kristallen/foto: Elisabeth Schonfeld
- Reclame -
- Reclame -

Recente publicaties:

- Reclame -

Meer vergelijkbare artikelen:

- Reclame -