Papieren bekertjes – meer dan alleen een beker

Controleer ook

Lifestyle

Elisabeth Fontaine
Elisabeth Fontainehttps://efpa.be/
Hallo, ik ben Elisabeth Fontaine, ik doe al 20 jaar aan wet van aantrekking, yoga, chakra en onderbewustzijnswerk. Ik heb een gecertificeerde eerstegraads Reikicursus afgerond. Omdat ik de mogelijkheden in onze geest met jullie wil delen, ben ik de blog efpa.be begonnen, waar ik artikels schrijf over mijn activiteiten en vaardigheden. Ik geloof dat iedereen het recht heeft om de kwaliteit van zijn leven te verbeteren en daarom maak ik gidsen over manifestatie, gezondheid, de kracht van de menselijke geest en leefstijladviezen. Ik ben ervan overtuigd dat je hier veel aantrekkelijke en waardevolle inhoud voor jezelf zult vinden, waarmee je naar het hoogste niveau van je potentieel kunt stijgen. Ik nodig je uit om efpa.be te lezen en je leven te veranderen. De wet van de aantrekkingskracht werkt echt!

In de lente en de zomer brengen we veel meer tijd buiten door. Dit wordt niet alleen bevorderd door de temperatuur, maar ook door het weer om ons heen. Iedereen is veel meer bereid om buitenactiviteiten te ondernemen, of het nu gaat om hardlopen, fietsen of wandelen. Tijdens lange lentewandelingen hebben we soms zin in een kop aromatische koffie of vers geperst sap.

Gezien de huidige situatie is de horeca genoodzaakt over te schakelen op meeneemproducten om hun klanten te kunnen blijven voorzien van hun favoriete dranken en gerechten. De eerste vraag die iedereen met een restaurant of café zich stelt, is waar ze hun specialiteiten in moeten serveren. Een plastic beker of een papieren beker? Een plastic doos of een suikerrietdoos? Gelukkig kiezen de meesten, met het welzijn van onze planeet in het achterhoofd, voor milieuvriendelijk servies. Laten we vandaag eens kijken naar bekers.

Papieren bekers hebben veel voordelen naast hun primaire functie om een drankje in te bewaren. Er zijn tegenwoordig verschillende soorten papieren bekers op de markt, zowel qua inhoud als qua constructie. Laten we echter eens kijken naar de constructie. Enkelwandige bekers zijn geweldig voor het serveren van koude en warme dranken, maar voor warme dranken zoals koffie of thee worden dubbelwandige papieren bekers aanbevolen. De dubbele wand biedt veel meer comfort door de hete drank te isoleren van het handoppervlak. Onder de dubbelwandige papieren bekers zijn er twee varianten – de mok met sleev en de beker met een luchtlaag tussen de wanden. Zulke papieren bekers zijn niet alleen geschikt voor koffie of thee. Ook koude dranken, waarvoor het seizoen op het punt staat te beginnen, zullen er heerlijk uit smaken.

Papieren bekertjes - meer dan alleen een beker
Papieren bekers – meer dan alleen een beker

Een ander voordeel van de papieren beker is dat hij bedrukt kan worden, wat hem tot een uitstekend marketinginstrument maakt. Door door de stad te lopen met een kopje koffie in een mok met opdruk, geven we onszelf (als bedrijf) de kans om bekender te worden en veel meer potentiële klanten te krijgen.

Hoewel het oppervlak van een papieren mok beperkt is, is het de moeite waard om de afbeeldingen zo te ontwerpen dat ze de aandacht trekken. Het wordt steeds gebruikelijker om links te zien naar sociale media, zoals Instagram en Facebook, zodat we met één mok het bereik op de genoemde portals kunnen vergroten.

Zoals we kunnen zien, kan één papieren beker veel kracht verbergen, dankzij zijn multifunctionaliteit. Het kan je favoriete drankje serveren, je een gevoel van comfort geven, tevredenheid opwekken, een reclamemiddel zijn, goed nieuws brengen en tegelijkertijd geen negatieve impact hebben op het milieu.

- Reclame -
- Reclame -

Recente publicaties:

- Reclame -

Meer vergelijkbare artikelen:

- Reclame -