Zijn parfumtesters sterker?

Controleer ook

Lifestyle

Elisabeth Fontaine
Elisabeth Fontainehttps://efpa.be/
Hallo, ik ben Elisabeth Fontaine, ik doe al 20 jaar aan wet van aantrekking, yoga, chakra en onderbewustzijnswerk. Ik heb een gecertificeerde eerstegraads Reikicursus afgerond. Omdat ik de mogelijkheden in onze geest met jullie wil delen, ben ik de blog efpa.be begonnen, waar ik artikels schrijf over mijn activiteiten en vaardigheden. Ik geloof dat iedereen het recht heeft om de kwaliteit van zijn leven te verbeteren en daarom maak ik gidsen over manifestatie, gezondheid, de kracht van de menselijke geest en leefstijladviezen. Ik ben ervan overtuigd dat je hier veel aantrekkelijke en waardevolle inhoud voor jezelf zult vinden, waarmee je naar het hoogste niveau van je potentieel kunt stijgen. Ik nodig je uit om efpa.be te lezen en je leven te veranderen. De wet van de aantrekkingskracht werkt echt!

Er zijn online veel winkels die parfums aanbieden. Daaronder zijn officiële drogisterijen, maar niet alleen. Sommige bedrijven bieden parfumtesters aan, intact of incompleet. Zijn ze sterker?

Parfumtesters – zijn ze sterker?

Er circuleert een bewering onder consumenten dat parfumtesters sterker zijn dan de traditionele geur die in een intact flesje zit. In theorie overtuigen ze mensen om het product te kopen omdat het lang blijft hangen en mooi ruikt. Is dit echt zo? Parfumtesters moeten exact dezelfde samenstelling hebben als die in de originele verpakking. Anders zou het regelrechte fraude zijn, d.w.z. een overtreding van de wet. Het zou een negatieve invloed hebben op het merkimago, wat de parfummarkt in Polen en wereldwijd aanzienlijk zou kunnen veranderen.

Zijn parfumtesters sterker?
Zijn parfumtesters sterker?

Bovendien zouden parfumtesters op een aparte locatie moeten worden gemaakt, wat het veel moeilijker zou maken om de productie te organiseren. Het is ook minder kosteneffectief. Dit betekent maar één ding – parfumtesters zijn niets meer dan een flesje van de originele geur. Als je besluit er een online te kopen, krijg je geen betere geur of geur die langer meegaat. Wil je een origineel parfum kopen en iemand in je omgeving verrassen?

Wat zijn parfumtesters?

Parfumtesters zijn geurcomposities in exact dezelfde verhoudingen als de originele formule. Ze worden op dezelfde manier verkregen, maar in plaats van in de schappen te liggen, worden ze gelabeld als demonstratieproduct. Ze zijn te herkennen aan het flesje met de inscriptie ’tester’. De flacons hebben meestal geen dop, wat het makkelijker maakt om de geur te controleren. Ze hebben ook vaak een compleet andere verpakking, bijvoorbeeld wit, zwart of grijs, hoewel dit steeds zeldzamer wordt. We beoordelen een product tenslotte ook op zijn uiterlijk, dus fabrikanten zorgen er graag voor dat het er prachtig uitziet in het schap. Testers kunnen worden gekocht bij online winkels, maar het is de moeite waard om er rekening mee te houden dat ze gebruikt kunnen zijn, geen dop hebben en een andere verpakking hebben dan het origineel. Als je wilt investeren in de geur van je dromen, kan een lening zonder bik je financieel helpen.

Het maken van testers heeft een heel eenvoudige reden. Fabrikanten willen dat klanten de geur ter plekke ervaren, die hetzelfde is als de originele formulering, en dan besluiten om het product te kopen. Zo’n kans bestaat alleen in parfumeriezaken.

- Reclame -
- Reclame -

Recente publicaties:

- Reclame -

Meer vergelijkbare artikelen:

- Reclame -