4 tips om een goed bed te kopen

Controleer ook

Lifestyle

Elisabeth Fontaine
Elisabeth Fontainehttps://efpa.be/
Hallo, ik ben Elisabeth Fontaine, ik doe al 20 jaar aan wet van aantrekking, yoga, chakra en onderbewustzijnswerk. Ik heb een gecertificeerde eerstegraads Reikicursus afgerond. Omdat ik de mogelijkheden in onze geest met jullie wil delen, ben ik de blog efpa.be begonnen, waar ik artikels schrijf over mijn activiteiten en vaardigheden. Ik geloof dat iedereen het recht heeft om de kwaliteit van zijn leven te verbeteren en daarom maak ik gidsen over manifestatie, gezondheid, de kracht van de menselijke geest en leefstijladviezen. Ik ben ervan overtuigd dat je hier veel aantrekkelijke en waardevolle inhoud voor jezelf zult vinden, waarmee je naar het hoogste niveau van je potentieel kunt stijgen. Ik nodig je uit om efpa.be te lezen en je leven te veranderen. De wet van de aantrekkingskracht werkt echt!

Bij het inrichten van een slaapkamer richten veel mensen zich vooral op het uiterlijk van het interieur. Daar is niets mis mee, maar vergeet niet dat het vinden van een comfortabel bed de belangrijkste taak is. Waarom? Een comfortabel meubelstuk zorgt voor een goede nachtrust en dus voor een volle dag energie de volgende dag. Hoe kies je het juiste bed? Ga maar na!

Je kent het gezegde wel: “Zoals je je bed opmaakt, zo slaap je”? Dit geldt niet alleen voor het beddengoed, maar voor het bed als geheel. Als je ervoor kiest om op een oncomfortabel meubelstuk te slapen, kun je zeker geen goede nachtrust verwachten. Richt je daarom bij het inrichten van je slaapkamer niet alleen op de kleuren van de muren of accessoires, maar vooral op het kiezen van een comfortabel bed, bijvoorbeeld uit het aanbod van MWM Meubelwinkel. Wij stellen voor hoe je een bed kiest om jarenlang van zijn comfort te genieten.

Bed voor een minimalistische of glamourstijl slaapkamer?

Als het om bedden gaat, speelt uiterlijk een ondergeschikte rol. Dit betekent echter niet dat je elk meubelstuk moet kiezen dat comfortabel blijkt te zijn. Gelukkig is de keuze aan modellen in verschillende stijlen zo groot dat je zeker een model kunt kiezen dat esthetiek met comfort combineert. In het aanbod van de MWM Meubelwinkel vind je bedden die variëren in uiterlijk. Voor een glamour slaapkamer kun je kiezen voor een met velours bekleed model met decoratieve quilts of metalen bekleding. Minimalistische interieurs zullen beter gediend zijn met meubels bekleed met eco leer, gekenmerkt door moderne lijnen en het ontbreken van versieringen.

Bed met of zonder matras?

Vraag je je af of je een bed met matras moet kopen of zelf een matras moet kiezen nadat je het bed hebt gekocht? Als het gaat om het gemak van de oplossing, is de eerste optie zeker beter. Dan verspil je geen tijd aan het zoeken, passen en selecteren van een matras voor een bed met specifieke afmetingen (zowel qua lengte, breedte als hoogte). Aan de andere kant bestaat het risico dat de matras die in het pakket wordt aangeboden niet erg comfortabel voor je blijkt te zijn. Gelukkig vind je in de MWM Meubelwinkel zowel bedden met matras (met hoogwaardige bonellvering) als bedden zonder matras.

4 tips om een goed bed te kopen
4 tips om een goed bed te kopen

Een bed met een beddingbox of met lades?

Als het om je bed gaat, is niet alleen het slaapcomfort belangrijk, maar ook het dagelijks gebruik? Bedenk dan welk type meubel voor jou het meest geschikt is. Je vindt bedden met een linnenbak in de hoofdbox, met uittrekbare lades aan de zijkanten en voorkant van het meubel, maar ook modellen zonder lades en lades. Als je een kleine slaapkamer hebt maar niet elke dag je beddengoed in een container of lade wilt stoppen, kun je deze ruimte gebruiken om bijvoorbeeld ongedragen kleding en beddengoed in op te bergen.

Een bed met een matras voor één of twee personen?

Een van de belangrijkste criteria bij het kiezen van een bed is of het voor één of twee personen is. De grootte van het meubel hangt hiervan af. Tot de grootste modellen die verkrijgbaar zijn bij Meble MWM behoort een bed met een matras van 180 × 200 cm. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende versies: gestoffeerd, continentaal, met en zonder container. In dit formaat bed kunnen twee volwassenen, en soms zelfs twee personen en een kind, comfortabel slapen. De standaardmaat voor een tweepersoonsbed met matras is 160 × 200 cm (140 × 200 is ook geschikt voor slankere mensen). De matrassen van 120 × 200 cm en 80 × 200 cm zijn daarentegen geschikt voor eenpersoonsbedden.

- Reclame -
- Reclame -

Recente publicaties:

- Reclame -

Meer vergelijkbare artikelen:

- Reclame -