EMS training – de manier om je droomdoel te bereiken

Controleer ook

Lifestyle

Elisabeth Fontaine
Elisabeth Fontainehttps://efpa.be/
Hallo, ik ben Elisabeth Fontaine, ik doe al 20 jaar aan wet van aantrekking, yoga, chakra en onderbewustzijnswerk. Ik heb een gecertificeerde eerstegraads Reikicursus afgerond. Omdat ik de mogelijkheden in onze geest met jullie wil delen, ben ik de blog efpa.be begonnen, waar ik artikels schrijf over mijn activiteiten en vaardigheden. Ik geloof dat iedereen het recht heeft om de kwaliteit van zijn leven te verbeteren en daarom maak ik gidsen over manifestatie, gezondheid, de kracht van de menselijke geest en leefstijladviezen. Ik ben ervan overtuigd dat je hier veel aantrekkelijke en waardevolle inhoud voor jezelf zult vinden, waarmee je naar het hoogste niveau van je potentieel kunt stijgen. Ik nodig je uit om efpa.be te lezen en je leven te veranderen. De wet van de aantrekkingskracht werkt echt!

Er zijn veel obstakels in het leven die het ons moeilijk maken om aan lichaamsbeweging te doen. Jonge kinderen, werk, studie, tijdgebrek, noodzakelijke rust en een afkeer van lichaamsbeweging zorgen ervoor dat we afzien van lichaamsbeweging. Daarnaast is een zittende levensstijl niet bevorderlijk voor de gezondheid van de wervelkolom en steeds meer mensen kampen met terugkerende pijn. De remedie voor tijdgebrek en pijn kan innovatieve EMS-training zijn, die de sportschoolketen BodyTec20+ haar klanten aanbiedt.

Wat is EMS-training?

EMS is een innovatieve trainingsmethode op basis van elektrostimulatie van de spieren. Hoe ziet EMS-training er precies uit?De beste manier om daar zelf achter te komen is door gebruik te makenvan een gratis proeftraining die BodyTec20+ aanbiedt. U kunt een afspraak maken voor een proeftraining EMS op een van de locaties in Warschau, Wrocław, Kraków, Pabianice, Częstochowa en Łódź. Bovendien kun je het heel spontaan doen, want je hoeft geen kleding, schoenen of een waterfles mee te nemen naar de proefsessie.

Als je naar de trainingssessie komt, krijg je een speciale outfit aan waarin de elektroden zijn bevestigd. EMS-training bestaat uit het uitvoeren van lichte, aerobe oefeningen onder toezicht van een gecertificeerde personal trainer die de houding van de sporter voortdurend corrigeert. Gedurende deze tijd worden je spieren, dankzij de bevestigde elektroden, gestimuleerd om meer inspanning te leveren en uiterst efficiënt te werken. Op deze manier levert een EMS-workout van 20 minuten dezelfde resultaten op als 180 minuten traditionele training. Je kunt verbluffende resultaten behalen met een enorme tijdsbesparing.

Waarom kiezen voor EMS training bij BodyTec20+?

Om met EMS training de gewenste resultaten te behalen, is het verstandig om dit onder begeleiding van een gecertificeerde personal trainer te doen. BodyTec20+ wordt bemand door gekwalificeerde professionals die hun kennis voortdurend uitbreiden. Dankzij hun uitgebreide ervaring kunnen ze niet alleen zorgen voor geweldige resultaten bij hun klanten, maar ook voor een gezellige sfeer tijdens de training. Bovendien kunnen de leden van het BodyTec20+ netwerk gebruik maken van elke studio in Polen, zodat u geen workout hoeft te missen tijdens een zakenreis of vakantie.

Bezoek de BodyTec20+ website, meld je aan voor een EMS-workout en koop vervolgens een lidmaatschapspakket. Word lid als een tevreden lid van de community die niet alleen kan profiteren van de zorg van een personal trainer, maar ook van de ondersteuning van een voedingsdeskundige. Met EMS-training kunt u in korte tijd geweldige resultaten behalen en genieten van lichaamsbeweging.

- Reclame -
- Reclame -

Recente publicaties:

- Reclame -

Meer vergelijkbare artikelen:

- Reclame -