Sulfidewater – eigenschappen en gebruik

Controleer ook

Lifestyle

Elisabeth Fontaine
Elisabeth Fontainehttps://efpa.be/
Hallo, ik ben Elisabeth Fontaine, ik doe al 20 jaar aan wet van aantrekking, yoga, chakra en onderbewustzijnswerk. Ik heb een gecertificeerde eerstegraads Reikicursus afgerond. Omdat ik de mogelijkheden in onze geest met jullie wil delen, ben ik de blog efpa.be begonnen, waar ik artikels schrijf over mijn activiteiten en vaardigheden. Ik geloof dat iedereen het recht heeft om de kwaliteit van zijn leven te verbeteren en daarom maak ik gidsen over manifestatie, gezondheid, de kracht van de menselijke geest en leefstijladviezen. Ik ben ervan overtuigd dat je hier veel aantrekkelijke en waardevolle inhoud voor jezelf zult vinden, waarmee je naar het hoogste niveau van je potentieel kunt stijgen. Ik nodig je uit om efpa.be te lezen en je leven te veranderen. De wet van de aantrekkingskracht werkt echt!

Sulfidewater uit minerale bronnen is een heilzaam geschenk van de natuur, dat wordt gebruikt voor verschillende behandelingen en cosmetica. Het bevat veel waardevolle chemische elementen die een positief effect hebben op het hele organisme, vooral op de huid. Dankzij de eigenschappen helpt het de huid te verzorgen en wordt het ook gebruikt bij de behandeling van veel kwalen.

Elementen in sulfidewater

Sulfidewater is rijk aan bio-elementen, die onder andere het verzorgende effect van cosmetica versterken. Ze zijn wenselijk als er tekorten in het organisme moeten worden aangevuld en bij de behandeling van verschillende kwalen die vooral oudere mensen treffen.

  • Magnesium – heeft een multidirectioneel effect op het lichaam. Het is nodig voor de huid, spieren en organen. Het reguleert het metabolisme van de huid en remt de werking van waterradicalen die verantwoordelijk zijn voor het verouderingsproces. Verstevigt de opperhuid, hydrateert en voedt.
  • Calcium – biedt een tegengif voor de door irritatie, kloven en droogte gekenmerkte huid. Verbetert de opname van water in de huid. Verzacht ontstekingen, verstevigt en heeft anti-allergische eigenschappen.
  • Koper – verzacht ontstekingen veroorzaakt door acneletsels, reguleert de talgafscheiding en verkleint de poriën. Bevordert de aanmaak van melanine, dat verantwoordelijk is voor een goede teint van de huid.
  • Zwavelverbindingen – binden schadelijke zware metalen zoals kwik en lood en stimuleren de uitscheiding ervan uit het lichaam.

Dermatologische behandelingen

De heilzame eigenschappen van zwavelwater worden door veel industrieën gebruikt, waaronder de cosmetische en farmaceutische industrie. Veel merken baseren de recepten van hun producten erop. Klanten, vooral degenen die kampen met dermatologische problemen en een gevoelige huid hebben, kiezen graag voor dit type cosmetica, omdat ze dankzij sulfidewater gemakkelijk kwalen als problematische acneletsels, irritatie, droogheid, ontstekingen of opkomende rimpels kunnen overwinnen. Het heeft een antibacteriële, antiparasitaire, antischimmel- en anti-allergene werking. Daarom is het een ingrediënt in veel medicijnen tegen huidziekten en -kwalen, waaronder atopische dermatitis, seborroïsche dermatitis, psoriasis of eczeem.

Minerale bestanddelen, waaraan geen gebrek is in sulfidewater, worden afgezet in de buitenste laag van de opperhuid of dringen diep door in de huid, afhankelijk van de behoeften van het lichaam en de toepassing. Zwavel speelt een belangrijke rol in het huidverzorgings- en regeneratieproces en werkt zowel van buitenaf als van binnenuit. Het stimuleert de vernieuwing van de opperhuid, verzacht deze, reguleert de talgklieren en verbetert de bloedtoevoer naar de huid. Het heeft ook een positief effect op de conditie van haar en nagels.

Sulfide waterbaden

Sulfidewaterbadenzijn een populaire behandeling die een gunstig effect heeft op het functioneren van het hele organisme. Dankzij deze baden kunnen bio-elementen diep in de weefsels worden opgenomen en de plaatsen bereiken die ze het meest nodig hebben. Deze methode is vooral populair bij oudere mensen die kampen met reuma of een verminderde orgaanfunctie. Pijn wordt verlicht, de hoeveelheid cholesterol en bloedsuiker verminderd en de beweeglijkheid van de gewrichten verbeterd. Sulfidewaterbaden worden ook gebruikt voor mensen met botaandoeningen, vooral van de wervelkolom.

Een drinkkuur kan worden geïntroduceerd als aanvulling of vervanging van de baden. De minerale bestanddelen worden opgenomen via het spijsverteringsstelsel en hebben een even goed effect op alle soorten ziekten. Het belangrijkste voordeel van het drinken van sulfidewater is het verbeteren van de immuniteit.

- Reclame -
- Reclame -

Recente publicaties:

- Reclame -

Meer vergelijkbare artikelen:

- Reclame -