Armonia – je vriend in spirituele ontwikkeling

Controleer ook

Lifestyle

Elisabeth Fontaine
Elisabeth Fontainehttps://efpa.be/
Hallo, ik ben Elisabeth Fontaine, ik doe al 20 jaar aan wet van aantrekking, yoga, chakra en onderbewustzijnswerk. Ik heb een gecertificeerde eerstegraads Reikicursus afgerond. Omdat ik de mogelijkheden in onze geest met jullie wil delen, ben ik de blog efpa.be begonnen, waar ik artikels schrijf over mijn activiteiten en vaardigheden. Ik geloof dat iedereen het recht heeft om de kwaliteit van zijn leven te verbeteren en daarom maak ik gidsen over manifestatie, gezondheid, de kracht van de menselijke geest en leefstijladviezen. Ik ben ervan overtuigd dat je hier veel aantrekkelijke en waardevolle inhoud voor jezelf zult vinden, waarmee je naar het hoogste niveau van je potentieel kunt stijgen. Ik nodig je uit om efpa.be te lezen en je leven te veranderen. De wet van de aantrekkingskracht werkt echt!

Armonia is een ruimte gecreëerd door Arleta Połomska. Een ruimte die niet alleen wordt gezien als een fysieke plek, maar vooral als een ruimte om jezelf te ontmoeten: in het licht en in de schaduw. Het is een spirituele reis die, in volledig vertrouwen en eerlijkheid met jezelf, de perceptie van dingen binnen en buiten ons kan transformeren – dat wil zeggen, wat we ervaren in het dagelijks leven. Kijk voor welke reis Armonia je uitnodigt.

Armonia – wie ben ik?

Arleta Polomska begeleidt al vele jaren mensen die steun nodig hebben bij het herkennen van wat hun tedere aandacht nodig heeft. Dit zijn jeugdtrauma’s die om aandacht schreeuwen, emotionele pijn, ongemak, verhalen die zich maar niet laten vergeten, patronen die al jaren gedupliceerd worden en alle andere situaties die kiezels op ons levenspad zijn – en die hardnekkig terugkomen en niet vermeden kunnen worden. Arleta’s ondersteuning voor deze worstelingen door de jaren heen zijn energiesessies door middel van subtiele lichaamsaanrakingen op de plekken waar niet-uitgedrukte emoties, verhalen, teleurstellingen en verliezen zijn vastgelopen. Het simpelweg opmerken en aandacht geven aan deze plekken in het lichaam brengt een proces op gang – maar wel een proces dat alleen volledig tot uiting kan komen als we ervoor kiezen om het zelf onder ogen te zien. Arleta heeft veel mensen begeleid door middel van fysieke en tegelijkertijd energetische aanraking en nodigt ons nu uit voor een nog diepere reis. Eén waarin we in Waarheid met onszelf staan – en toch, deze waarheid is in ons, we weten alleen niet altijd van welke kant we het moeten benaderen en hoe we er echt mee kunnen communiceren.

Waarom is het nu tijd voor verandering in Armonia? Omdat Arleta deze veranderingen zelf heeft ervaren. In vol vertrouwen verliet ze twee jaar geleden haar geliefde Zielona Gora en vestigde zich in Zielonki bij Krakau, waar ze de holistische kliniek “Haven of the Heart” mede oprichtte. Met een nieuwe ervaring, die de veranderingen van binnen en buiten eert, is Arleta teruggekeerd naar Zielona Góra en nodigt ze je uit in het nieuwe Armonia.

Spirituele ontwikkeling – een vriend uit het hart

Het nieuwe Armonia klinkt misschien raadselachtig, dus nu zullen we de gordijnen onthullen en een kijkje nemen in de nieuwe ruimte. Spirituele ontwikkeling gaat niet alleen over vrede, harmonie, liefde en andere lichtpuntjes. Spirituele ontwikkeling, die volledig eerlijk is tegenover onszelf, stelt ons bloot aan beproevingen en ontmoet het deel van onszelf dat we niet accepteren. We weten echter dat iets in ons om aandacht vraagt, alleen zijn we zelf niet altijd in staat om ernaar te kijken. We hebben een metgezel nodig, een gids, een vriend die ons op deze reis terzijde staat. En het is in deze rol – niet gespeeld, maar volledig oprecht – dat Arleta Połomska binnenkomt. Arleta nodigt je uit voor een spirituele ontwikkelingssessie waarbij je, net als met een vriend, in een stoel gaat zitten en praat, waardoor laag na laag van je schaduw wordt blootgelegd om te zien wat jarenlang verborgen is gebleven. Het is alsof je met een vriend praat – vanuit het Hart voor het Hart, want het Hart is waar de antwoorden op alle vragen liggen, en deze antwoorden liggen ook in jou. Arleta zal je, door middel van gesprekken, focus en vertrouwen, helpen om de juiste vragen te stellen die je naar heldere antwoorden zullen leiden. Dit proces kan worden afgerond met een sessie van energetische aanraking zodat transformatie en reiniging op vele niveaus plaatsvindt: Hart, Geest, Spirit en Lichaam. Al deze ruimtes zijn met elkaar verbonden en hebben daarom allemaal aandacht nodig.

Spirituele ontwikkeling Zielona Góra
Armonia Arleta Połomska

Spirituele healing sessies – voor wie?

Wie kan naar een ontmoeting met Arleta Połomska komen? Iedereen die verlangt naar een ontmoeting met zichzelf. Als je op een keerpunt in je leven staat, veranderingen wilt aanbrengen, een nieuwe activiteit wilt starten, relaties met jezelf en anderen wilt verdiepen, relaties met ouders, partner, kinderen, vrienden wilt helen en daarbij ondersteuning zoekt – Armonia en Arleta zijn er voor jou.

Spirituele ontwikkeling: individuele sessies Zielona Góra

Hoe verlopen de sessies? Armonia nodigt je uit voor individuele sessies in Zielona Góra, maar ook voor online sessies, waardoor je Arleta kunt ontmoeten waar je ook bent. De sessies gaan over het leren kennen van jezelf, waarmee je naar Armonia komt, wat je verwacht, wat je intentie is, en dan begin je op een grondige en authentieke manier aan jezelf te werken – aan het veranderen van je leven. Onthoud echter dat dit proces emoties met zich mee kan brengen die we niet prettig vinden: zoals boosheid, verdriet, rouw. Deze vragen echter allemaal onze aandacht om beter in contact te komen met onze emoties. Soms onderdrukken we deze moeilijkere toestanden omdat ze niet ‘spiritueel’ en ‘vol licht’ zijn, maar toch – ze maken deel uit van ons en door ze te onderdrukken, kunnen we niet volledig herkennen wat authentiek in ons is. Het gevoel van opluchting, vrede, lichtheid en vreugde hebben ook een plaats in dit proces. Het is de integratie van schaduw en licht, elke kleur van ons leven.

Spirituele ontwikkeling – workshops Zielona Góra

Naast individuele sessies nodigen Arleta en Armonia je uit voor een groepsworkshop. In een intieme groep maak je kennis met een onderwerp dat op dat moment belangrijk voor je is. Het is een ontmoeting met eigenwaarde, met vrouwelijkheid en mannelijkheid, met je eigen kracht, met licht en schaduw. Het is een moment voor jezelf en tegelijkertijd een moment waarin je de ondersteuning van je proces in de groep ervaart.

Armonia Arleta Połomska

Adres: 17 Radosna straat (Drzonków), Zielona Góra

e-mail: arletapolomska@poczta.onet.pl

telefoon: 600 938 265

- Reclame -
- Reclame -

Recente publicaties:

- Reclame -

Meer vergelijkbare artikelen:

- Reclame -