Wat zijn de Akasha Kronieken? Bibliotheek van het universum

Controleer ook

Lifestyle

Elisabeth Fontaine
Elisabeth Fontainehttps://efpa.be/
Hallo, ik ben Elisabeth Fontaine, ik doe al 20 jaar aan wet van aantrekking, yoga, chakra en onderbewustzijnswerk. Ik heb een gecertificeerde eerstegraads Reikicursus afgerond. Omdat ik de mogelijkheden in onze geest met jullie wil delen, ben ik de blog efpa.be begonnen, waar ik artikels schrijf over mijn activiteiten en vaardigheden. Ik geloof dat iedereen het recht heeft om de kwaliteit van zijn leven te verbeteren en daarom maak ik gidsen over manifestatie, gezondheid, de kracht van de menselijke geest en leefstijladviezen. Ik ben ervan overtuigd dat je hier veel aantrekkelijke en waardevolle inhoud voor jezelf zult vinden, waarmee je naar het hoogste niveau van je potentieel kunt stijgen. Ik nodig je uit om efpa.be te lezen en je leven te veranderen. De wet van de aantrekkingskracht werkt echt!

DeAkasha Kronieken – dit is een term die steeds vaker opduikt in discussies over het verleden, het heden en de toekomst van onze wereld. Wat zijn deze mysterieuze ingangen in het energie-informatienetwerk dat ons omringt? Waaruit bestaat het archief van het universum? In het artikel van vandaag gaan we dieper in op wat de Akasha Kronieken zijn en hoe we ze kunnen gebruiken om meer te leren over onszelf en de wereld om ons heen.

Wat zijn de Akasha Kronieken?

De Akasha Kronieken zijn het meesterverslag van het universum. Akasha is een term die verwijst naar het oeroude, energetische veld dat de basis is van alle schepping en de permanente registratie van alles wat bestaat. Het woord Akasha is afgeleid van twee oude Tibetaanse woorden – akasha en akashana, wat ‘heilige plaats’ betekent.

De Akasha kronieken zijn de boeken van het leven die informatie bevatten over het verleden, het heden en de toekomst van alle zielen. Elke ziel heeft haar eigen Akasha kroniek, die informatie over haar ervaringen opslaat, zowel uit dit leven als uit vorige incarnaties. De Akasha kronieken registreren alle gebeurtenissen, woorden en ervaringen die elke ziel tijdens haar leven heeft gehad.

De Akasha kronieken zijn een collectieve opslagplaats van kennis die verbonden is met elke kosmische geest of universele geest. Dit betekent dat iedereen toegang heeft tot de Akasha Kronieken als hij ze kan lezen. We kunnen toegang krijgen tot de Akasha kronieken door meditatie, gebed, helderziendheid en andere technieken die ons helpen ons ermee te verbinden en antwoorden te vinden op vragen over ons leven.

Het bezoeken van de Akasha kronieken stelt ons in staat om te begrijpen hoe de trillingen van ons leven zich verhouden tot elke ziel en onze eenheid. Het stelt ons ook in staat om inzicht te krijgen in het verleden, het heden en de toekomst en deze informatie op te slaan in ons bewustzijn. Het stelt ons ook in staat om nieuwe ervaringen te creëren en deze vast te leggen in de Akasha kronieken om verdere glimpen te ontvangen.

De Akasha kronieken zijn de basis van onze ontwikkeling van bewustzijn en ervaring. We kunnen er toegang toe leren krijgen en antwoorden vinden op vragen over ons leven. Ze vormen de basis van ons bestaan en stellen ons in staat om in elke ruimte nieuw leven te creëren.

Wat kunnen we leren van de Akasha Kronieken?

De Akasha Kronieken zijn een krachtig hulpmiddel dat ons het vertrouwen geeft om antwoorden te vinden op vragen over onze levenskeuzes. Deze oneindige kronieken bevatten elke gedachte, elk gevoel en elke intentie die we hebben geuit in onze huidige en vorige incarnaties. Toegang hebben tot de records in de Akasha Kronieken betekent de hemel voor diegenen die op zoek zijn naar verborgen of geheime informatie over hun leven.

De Akasha Kronieken bevatten alle informatie die we nodig hebben om keuzes te maken die leiden tot succes. Ze bevatten gegevens die teruggaan tot onze vorige incarnaties en informatie over de verschillende tijden waarin we hebben geleefd. Ze bevatten ook informatie over onze persoonlijke intenties en de doelen die we in ons leven willen bereiken. Deze informatie is onvoorwaardelijk, wat betekent dat ze voor iedereen beschikbaar is, niet alleen voor degenen die toegang hebben tot de kronieken.

De Akasha Kronieken bevatten ook informatie over de principes van de fysica en de energie van liefde, die essentieel zijn voor het begrijpen van onze incarnaties en de transformatie die we in ons leven maken. Ze bevatten ook antwoorden op vragen over onze incarnaties in het verleden en hun invloed op ons heden.

De Akasha Kronieken zijn een onschatbare bron van kennis over ons verleden, ons heden en onze toekomst. Ze voorzien ons van informatie over ons leven die we anders niet zouden kunnen verkrijgen. Ze zijn een van de krachtigste hulpmiddelen die mensen tot hun beschikking hebben om hun doelen te bereiken en hun wil te vervullen.

Hoe kan iemand uit de Akasha Kronieken lezen?

Lezen uit de Akasha Kronieken is een bijzondere ervaring als het gaat om het leren over kennis en wijsheid. De Akasha Kronieken – die vaak Transmissieboeken of Lichtboeken worden genoemd – zijn oude informatie die is vastgelegd in de vorm van geluidsenergie en die beschikbaar is voor iedereen die bereid is zich open te stellen voor de transmissie ervan.

Het lezen van de Akasha Kronieken is gemakkelijker dan je denkt. Er zijn geen speciale oefeningen of een speciale voorbereiding voor nodig. Het enige wat je hoeft te doen is beginnen met het oefenen van ademhalingstechnieken om de energie van de Boeken te gaan voelen en ontvangen.

Wanneer je ademhalingstechnieken begint te oefenen, worden je lichaam en geest gevoeliger voor de trillingsniveaus die om je heen aanwezig zijn. Om uit de Akasha Kronieken te kunnen lezen, moet je je openstellen voor de energie die om je heen aanwezig is.

Wanneer je je voorbereidt om uit de Akasha Kronieken te lezen, kun je je concentreren op je ademhaling of visualiseren dat je in het midden van de Boeken staat en de energie die naar je toekomt absorbeert. Je kunt je ook verbinden met de energie van de Boeken door middel van een meditatie of ontspanningssessie en gebed.

Als je er klaar voor bent, kun je beginnen met lezen uit de Boeken. Luister naar je innerlijke stem en concentreer je op de heldere beelden die bij je opkomen. Zodra er duidelijke beelden of woorden verschijnen, laat ze dan groeien en ontwikkelen.

De Akasha Kronieken zijn een bron van wijsheid die is vastgelegd in de vorm van energie. Als je de wijsheid uit de Boeken wilt kennen, moet je je hart en geest openen en toestaan dat ze je beïnvloeden. Met regelmatige oefening en doorzettingsvermogen zul je de boodschappen van de Akasha Kronieken kunnen ontvangen en je nog meer bewust worden van je innerlijke licht.

Voor wie zijn de Akasha Kronieken toegankelijk?

De Akasha Kronieken is een groot informatieopslagboek dat alle informatie bevat over de menselijke ziel en haar ervaringen. Deze informatie is beschikbaar voor iedereen die toegang heeft tot de Akasha Kronieken. Wie heeft deze toegang?

De Akasha Kronieken zijn beschikbaar voor iedereen die bereid is om zijn of haar innerlijke zelf te onderzoeken. Alle mensen hebben toegang tot alle informatie die erin staat. Dit betekent dat iedereen toegang kan krijgen tot deze informatie, maar het vergt oefening om de geest tot rust te brengen en het hart te openen. Je kunt ook mensen die zich met de Kronieken verbinden gebruiken om de boodschappen van de Meesters aan anderen voor te lezen.

- Reclame -
- Reclame -

Recente publicaties:

- Reclame -

Meer vergelijkbare artikelen:

- Reclame -