Joico Reconstruction – hoogtepunten van de haarbehandeling

Controleer ook

Lifestyle

Elisabeth Fontaine
Elisabeth Fontainehttps://efpa.be/
Hallo, ik ben Elisabeth Fontaine, ik doe al 20 jaar aan wet van aantrekking, yoga, chakra en onderbewustzijnswerk. Ik heb een gecertificeerde eerstegraads Reikicursus afgerond. Omdat ik de mogelijkheden in onze geest met jullie wil delen, ben ik de blog efpa.be begonnen, waar ik artikels schrijf over mijn activiteiten en vaardigheden. Ik geloof dat iedereen het recht heeft om de kwaliteit van zijn leven te verbeteren en daarom maak ik gidsen over manifestatie, gezondheid, de kracht van de menselijke geest en leefstijladviezen. Ik ben ervan overtuigd dat je hier veel aantrekkelijke en waardevolle inhoud voor jezelf zult vinden, waarmee je naar het hoogste niveau van je potentieel kunt stijgen. Ik nodig je uit om efpa.be te lezen en je leven te veranderen. De wet van de aantrekkingskracht werkt echt!

Mooi, gezond, glanzend en zacht haar. Bestaat er een andere term voor de bijzondere kwaliteiten die hen gewoonweg prachtig maken? Niet noodzakelijkerwijs. Het zijn deze vier bijvoeglijke naamwoorden die worden gebruikt in vragen over hoe ideaal haar eruit ziet. Daarom gaan veel mensen voor behandelingen die over dit soort effecten praten. Eén daarvan is de Joico reconstructie. Wat is het? We zullen het er hieronder over hebben.

Joico reconstructie – over de behandeling in het algemeen

Haarreconditionering, beter bekend als Joico Reconstruction, is een kappersbehandeling waarbij een reeks cosmetica van dit merk wordt gebruikt. De hele behandeling duurt ongeveer 60-90 minuten, waarna de effecten voor de meeste klanten merkbaar zijn. Eerst en vooral is Joico regeneration de introductie in het haar van een mengsel van 19 aminozuren die volledig compatibel zijn met de keratine in menselijk haar, verantwoordelijk voor de gezondheid en het goede uiterlijk. De effecten worden gecreëerd door het haar van binnenuit te voeden, evenals elementen van de behandeling die zijn ontworpen om de structuur van het haar van buitenaf te verbeteren, d.w.z. het gladmaken van de sluiting van de haarschubben, wat leidt tot meer glans en zachtheid.

Voor wie is Joico reconstructie?

Joico reconstructies worden het vaakst aangevraagd door mensen wiens haar veel problemen geeft, zowel bij het stylen als bij de juiste verzorging. Dit is meestal droog haar met een neiging tot breken en gespleten haarpunten. Deze aandoening wordt meestal veroorzaakt door behandelingen zoals kleuren, bleken, permanenten, maar ook door onvoldoende verzorging en de gewoonte om het haar vaak in model te brengen met haardrogers, krultangen of stijltangen.

Joico reconstructie wordt ook vaak gebruikt om schade aan het haar te voorkomen voordat behandelingen worden uitgevoerd die tot schade kunnen leiden.

Hoe werkt Joico reconstructie?

De Joico reconstructie behandeling bestaat uit opeenvolgende stappen om de conditie van het haar te verbeteren.

De eerste stap is om het haar perfect te reinigen van alle onzuiverheden, inclusief die achtergelaten door stylingproducten en zelfs siliconen in haarverzorgingsproducten, zoals de shampoos en conditioners die je in bijna elke badkamer op de planken vindt.

Dit wordt gevolgd door een fase waarin het oppervlak van het haar glad wordt gemaakt door de porositeit te egaliseren en de juiste pH-waarde te herstellen. De volgende fase van de Joico reconstructie bestaat uit het aanbrengen van de producten van het merk, die diep in de haarstructuur doordringen. Daarna wordt het haar sterk gehydrateerd en wordt het haaroppervlak zo lang mogelijk zo glad en zacht mogelijk gemaakt.

- Reclame -
- Reclame -

Recente publicaties:

- Reclame -

Meer vergelijkbare artikelen:

- Reclame -