Betaalbare vakanties in Europa: vakantie in Bulgarije

Controleer ook

Lifestyle

Elisabeth Fontaine
Elisabeth Fontainehttps://efpa.be/
Hallo, ik ben Elisabeth Fontaine, ik doe al 20 jaar aan wet van aantrekking, yoga, chakra en onderbewustzijnswerk. Ik heb een gecertificeerde eerstegraads Reikicursus afgerond. Omdat ik de mogelijkheden in onze geest met jullie wil delen, ben ik de blog efpa.be begonnen, waar ik artikels schrijf over mijn activiteiten en vaardigheden. Ik geloof dat iedereen het recht heeft om de kwaliteit van zijn leven te verbeteren en daarom maak ik gidsen over manifestatie, gezondheid, de kracht van de menselijke geest en leefstijladviezen. Ik ben ervan overtuigd dat je hier veel aantrekkelijke en waardevolle inhoud voor jezelf zult vinden, waarmee je naar het hoogste niveau van je potentieel kunt stijgen. Ik nodig je uit om efpa.be te lezen en je leven te veranderen. De wet van de aantrekkingskracht werkt echt!

Sveti Vlas is een ideale vakantiebestemming in Bulgarije. Het ligt in het oostelijke deel van het Stara Planina-gebergte, in de onmiddellijke nabijheid van de Zwarte Zeekust en is de meest pittoreske badplaats aan de Zwarte Zee.

Sveti Vlas ligt in het noordelijke deel van de baai van Nessebar, op slechts 10 km van het centrum van de gemeente – de stad Nessebar, dicht bij de grootste badplaats van Bulgarije – Sunny Beach en op 38 km van de internationale luchthaven van Bourgas.

Betaalbare vakanties in Europa: vakantie in Bulgarije
Betaalbare vakantie in Europa, of vakantie in Bulgarije

De gunstige ligging van het resort definieert zijn ontwikkeling als een van de meest charmante aan de Zwarte Zeekust van Bulgarije. Weg van het lawaai en de vervuiling van de grote centra is de stad vandaag de dag een favoriete bestemming voor rust en ontspanning. De unieke combinatie van bergen en zee is de reden voor het zeer gunstige klimaat hier. De regio maakt deel uit van de mediterrane klimaatzone, beschut tegen noordenwinden. Een belangrijk kenmerk van het klimaat van Sveti Vlas is het aantal zonuren. Er zijn 240-260 zonnige dagen per jaar. Warm weer met een verkoelend briesje is typerend voor de zomer en de vroege herfst.

De natuurlijke zeewind in combinatie met de kristalheldere lucht biedt uitstekende omstandigheden voor de behandeling van bronchiale astma en andere longaandoeningen. De gunstige bioklimatologische omstandigheden maken het mogelijk om het hele jaar door gebruik te maken van de faciliteiten voor behandeling, rust en recreatie.

Het belangrijkste natuurlijke element voor de ontwikkeling van het toerisme in de regio is de strandlijn. De hele kust van Saint Vlas ligt op het zuiden. De stranden zijn breed, schoon en bedekt met fijn goudkleurig zand. De kust is verdeeld in drie afzonderlijke stranden. Het grootste is Central Beach, dat 1000 m lang is, een gemiddelde breedte heeft van 16 m en een totale oppervlakte van 16.000 m².

De kust van Saint Vlas
De kust van Saint Vlas

De vrijgevigheid waarmee de natuur de regio heeft begiftigd en de ondernemingsgeest en gastvrijheid van de lokale bevolking stimuleren de ontwikkeling van de belangrijkste economische activiteit van de regio – toerisme. Sint Vlas is een bekende internationale toeristische bestemming. Elke zomer bezoeken toeristen van over de hele wereld het resort om onuitwisbare herinneringen aan een aangename vakantie in Bulgarije mee naar huis te nemen.

Er zijn hier veel mogelijkheden voor recreatie en vermaak, met hotels, twee- en driesterrenhotels die echte architectonische juweeltjes zijn, en geen tekort aan door families gerunde pensions, villa’s en privéaccommodatie. Talrijke restaurants, bars, pubs en cafés zorgen voor een aangename sfeer.

De toeristische diensten beantwoorden aan de nieuwste trends in het toerisme en worden gekenmerkt door een hoge professionaliteit. Vanwege de nabijheid van het strand is de zuidelijke zone van Saint Vlas het aantrekkelijkste deel van de badplaats. De afgelopen jaren is dit gebied ontwikkeld met mini-hotelcomplexen. De Garden of Eden in Sveti Vlas, of de complexen Watermill en Kompas, zijn bijna zelfvoorzienende landgoederen met eigen restaurants, supermarkten of 24-uurs medische zorg. Ze worden omringd door groene parken en tuinen.

Saint Vlas is een klein stukje paradijs dat toeristen uit alle hoeken van de wereld aantrekt. Het is een plek die zelfs de meest veeleisende bezoekers in verrukking zal brengen. De traditionele Bulgaarse gastvrijheid staat garant voor een goed besteed verblijf. Er zijn hier ook veel mogelijkheden voor actieve recreatie in de buitenlucht – diverse watersporten, zeilen en excursies.

- Reclame -
- Reclame -

Recente publicaties:

- Reclame -

Meer vergelijkbare artikelen:

- Reclame -