Ontdek hoe je actief kunt worden op de Canarische Eilanden!

Controleer ook

Lifestyle

Elisabeth Fontaine
Elisabeth Fontainehttps://efpa.be/
Hallo, ik ben Elisabeth Fontaine, ik doe al 20 jaar aan wet van aantrekking, yoga, chakra en onderbewustzijnswerk. Ik heb een gecertificeerde eerstegraads Reikicursus afgerond. Omdat ik de mogelijkheden in onze geest met jullie wil delen, ben ik de blog efpa.be begonnen, waar ik artikels schrijf over mijn activiteiten en vaardigheden. Ik geloof dat iedereen het recht heeft om de kwaliteit van zijn leven te verbeteren en daarom maak ik gidsen over manifestatie, gezondheid, de kracht van de menselijke geest en leefstijladviezen. Ik ben ervan overtuigd dat je hier veel aantrekkelijke en waardevolle inhoud voor jezelf zult vinden, waarmee je naar het hoogste niveau van je potentieel kunt stijgen. Ik nodig je uit om efpa.be te lezen en je leven te veranderen. De wet van de aantrekkingskracht werkt echt!

Klimaat, landschap, terrein, wind – de Canarische Eilanden hebben al deze elementen in de vorm en omstandigheden die ideaal zijn voor extreme sporten. Met warme zomers en warme winters zijn ze het hele jaar door de ideale plek voor liefhebbers van een actieve vakantie.

Je kunt je wagen aan ongelooflijk steile wanden, spectaculaire kliffen of aan de ingang van vulkanen. Sport, risico en natuur vormen een unieke symbiose op de Canarische archipel. De Canarische archipel biedt onbeperkte alternatieven om land- en watersporten te combineren. Bovendien zijn deze activiteiten dankzij het gematigde klimaat van de eilanden het hele jaar door mogelijk.

Canarische Eilanden
De Canarische Eilanden

Door hun vulkanische oorsprong en de effecten van erosie die hier optreden, zijn de Canarische Eilanden een waar paradijs voor liefhebbers van klimmen en canyoning. De eilanden worden doorkruist door talloze greppels, kraters en schoorstenen en de steile kliffen, spleten, bergen en talrijke rotsformaties bieden eindeloze mogelijkheden om nieuwe doorgangen te ontdekken, evenals verschillende moeilijkheidsgraden. Elk eiland van de archipel is als een enorm rotspark. Op Gran Canaria zijn er, met uitzondering van een of twee openbare plaatsen, geen beperkingen of verboden voor het beoefenen van sporten, inclusief extreme sporten.

Grotvorsers en amateurs vinden ook genoeg plekken om hun hobby uit te oefenen. In elke uithoek van de archipel, zoals bijvoorbeeld op het eiland La Palma, is het mogelijk om dichter bij het binnenste van de aarde te komen via een labyrint van eindeloze grotten en vulkanische buizen. Als je echter de voorkeur geeft aan luchtsporten, dan is de zachte wind die op alle eilanden waait je beste bondgenoot. Op Tenerife is er een ruime keuze aan plaatsen en clubs waar je kunt paragliden. Onderwaterliefhebbers vinden op Fuerteventura, Lanzarote, La Gomera en El Hierro, of op een van de andere eilanden, talloze duikclubs waar ze kunnen genieten van de immense rijkdom van de onderwaterwereld. De accommodaties die op de Canarische Eilanden worden aangeboden, zijn vaak geschikt voor liefhebbers van extreme speleologie en bieden voldoende opslagruimte voor je uitrusting en actuele informatie over duikscholen, duikverhuur en weersvoorspellingen.

Breng wat actieve tijd door op de Canarische Eilanden!
Breng wat actieve tijd door op de Canarische Eilanden!

Er zijn veel scholen en centra die u graag helpen om uw individuele en gekwalificeerde sportvakantie met volledige professionaliteit voor te bereiden. Bovendien wordt de accommodatie op de Canarische Eilanden zo overvloedig en gevarieerd aangeboden dat u gemakkelijk een accommodatie kunt vinden die aan elke wens voldoet. Het is de moeite waard om een bezoek te brengen aan de VVV-kantoren van de eilanden waar u kunt zien hoe u het beste uit uw verblijf op de Canarische Eilanden kunt halen. Op de Canarische Eilanden staan toeristen allerlei ervaringen te wachten.

- Reclame -
- Reclame -

Recente publicaties:

- Reclame -

Meer vergelijkbare artikelen:

- Reclame -